Föreningsstämma onsdag 19 maj

Varmt välkommen till årets föreningsstämma!

Information inför föreningsstämma 2021-04-24

Med anledning av rådande läge har styrelsen beslutat att genomföra föreningsstämman med möjlighet för både fysisk närvaro på plats eller digitalt deltagande. 

Stämman har alltid möjlighet att ompröva beslutet. Vid digital närvaro behövs bild via webbkamera för att stämman ska kunna se hur och vem som röstar. Med anledning av det har vi lagt till en punkt på kallelsen gällande beslut att utomstående kan närvara vid stämman eller på annat sätt följa förhandlingarna. Det betyder egentligen att alla som har tillgång till länken kan i praktiken ansluta sig. Om någon är emot detta kan inte stämman genomföras på det planerade sättet. Vill du delta digitalt behöver vi veta det senast onsdag 12 maj så vi hinner ordna det tekniska, mejla i så fall till skogsmarken22@gmail.com.

Om en medlem har utsett ett ombud via fullmakt behöver den lämnas in i original i förväg (innan stämman börjar). Om du blir utsedd att agera ombud är det viktigt att du också framför medlemmens önskemål genom att ta reda på hur hon eller hon önskar rösta i de olika frågor som behandlas under stämman. Vill du ha en fullmakt för att fylla i kan du mejla till Skogsmarkens mejladress så lägger vi en blankett för ifyllnad i brevlådan.

Medlemmar som deltar på plats anmodas att använda munskydd och hålla god distans.

Vänliga hälsningar

Styrelsen